ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας

«Κυκλοφορώ με ασφάλεια»

Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ο Δ/ντής του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας επισκέφθηκε το σχολείο μας και ενημέρωσε τους μαθητές των μικρότερων τάξεων σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μάθουν οι μαθητές τι σημαίνει "Κυκλοφοριακή Αγωγή", να αντιληφθούν πώς λειτουργούν τα σήματα και τι σημαίνει το καθένα, να αναγνωρίσουν τα λάθη που κάνουν στην οδική τους συμπεριφορά και φυσικά να μάθουν να εφαρμόζουν όσα έμαθαν προκειμένου να διασφαλίσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και ως πεζοί σήμερα αλλά και ως οδηγοί αύριο.

Παρακολούθησαν σχετικά βίντεο, συζήτησαν με τον Δ/ντή της Τροχαίας, βγήκαν έξω στο δρόμο για να παρατηρήσουν τα σήματα και το καλύτερο είχαν την ευκαιρία να δουν από μέσα πώς είναι ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας!

Ευχαριστούμε θερμά το Δ/ντή του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, κ. Μιλτιάδη Καρακολίδη,  για την πολύτιμη συνεισφορά του στη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών μας.