ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Σχολικές αυλές


Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, το σχολείο μας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ζυγού διοργάνωσε τρίωρο σεμινάριο ενδοσχολικής επιμόρφωσης με θέμα: "Εκπαιδευτική αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος της σχολικής αυλής".

Στο σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολών του Δ.Σ. Ζυγού,  μπορούσαν να παρευρεθούν όλοι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των ανωτέρω σχολείων. Το παρόν δώσαμε όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Μυλωνίδης Θεοδόσιος.

Επιμορφωτές του σεμιναρίου ήταν η Σχολική Σύμβουλος της περιφέρειάς μας, κ. Χατζηνικολάου Σοφία, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων του γραφείου μας κ. Παπάζογλου Παναγιώτης καθώς επίσης και η κ. Αντωνάρα Ελένη, υπεύθυνη λειτουργίας του Κ.Π.Ε. Φιλίππων.


Ο κεντρικός άξονας της επιμόρφωσης αφορούσε την ένταξη της σχολικής αυλής στην εκπαιδευτική διαδικασία και πώς αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί για τη διδασκαλία διαφόρων γνωστικών αντικειμένων.