ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 2015

Σχολική γιορτή και παρέλαση


Την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε για ακόμη μία χρονιά το σχολείο μας τιμώντας τους αγωνιστές του 1821 και τη Μεγάλη Επανάσταση.

Φέτος, ετοίμασαν για εμάς και παρουσίασαν στους υπόλοιπους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, θεατρικά δρώμενα οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων μαζί με τις εκπαιδευτικούς, κ. Κρυσταλλίδου Αικατερίνη και κ. Ιορδανίδου Ζωή.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση παρουσιάζοντας οι μαθητές σε εμάς, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, την Ιστορία και την Επανένωση της Ελλάδας και ταυτόχρονα να γνωρίσουμε τους Ήρωες του 1821.
Οι μικροί μας μαθητές ήταν πολύ όμορφα ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, προσφορά της "Πολιτιστικής Στέγης Κρηνίδων".

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τραγούδια και τοπικοί παραδοσιακοί χοροί από κάθε μέρος της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς μας μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το άψογο αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν καθώς και στις εκπαιδευτικούς τους για τον κόπο και το χρόνο που αφιέρωσαν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση των Κρηνίδων με συνοδούς τους κ.κ. Γιαμουρίδη Χαράλαμπο και Μπάτση Παναγιώτα και επίσης κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στην παρέλαση και που εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας.