ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Η γιορτή λήξης μας

«Στου φεγγαριού τα μονοπάτια»

"Στου φεγγαριού τα μονοπάτια" είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2014 -2015, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015.

Οι μαθητές όλων των τάξεων μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους παρουσίασαν δρώμενα αφιερωμένα στο φεγγάρι μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην αυλή του σχολείου μας, που είχε στολιστεί ανάλογα, κλείνοντας για άλλη μια φορά με επιτυχία τη σχολική χρονιά που πέρασε.

Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές ήταν και ο αποχαιρετισμός της Στ΄ τάξης όπου και πέταξαν προς τον ουρανό ιπτάμενα φαναράκια συνοδευόμενα με ευχές των μαθητών καθώς επίσης και ο χαιρετισμός του πρώην προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Σάκη Μυλωνίδη, που προσέφερε τόσα πολλά στο σχολείο μας από τη θέση αυτή. 

Τη γιορτή έκλεισε το μουσικό σχήμα "Μεταξύ μας" του Μανώλη Παργεντάκη παίζοντας πολύ όμορφα τραγούδια τα οποία τραγουδήσαμε και χορέψαμε όλοι μαζί ενώ παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν γονείς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τη γιορτή μας τίμησαν, επίσης,  ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Π.Ε. Καβάλας κ. Νίκος Ξανθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, κ. Ηλίας Καλανταρίδης καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας, κ . Απόστολος Μουμτσάκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον νυν πρόεδρό του, κ. Σάκη Σπυριδάκη, που βοήθησε καθοριστικά στη διοργάνωση της γιορτής μας.

Θα θέλαμε, ακόμη, να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για την άψογη παρουσίασή τους όπως επίσης και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το Διευθυντή του σχολείου που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο για να βγει ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.

Σας ευχόμαστε "Καλό Καλοκαίρι" και εις το επανιδήν...