ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Επίσκεψη της νοσηλεύτριας κ. Κατερίνας Μαχαιρίδου

«Τα πάντα για το αίμα»

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2016 το σχολείο μας επισκέφθηκε η νοσηλεύτρια του ΠΕΔΥ Καβάλας, κ. Κατερίνα Μαχαιρίδου, ειδικά εκπαιδευμένη για το πρόγραμμα αιμοδοσίας που τη φετινή χρονιά υλοποιούν οι Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του σχολείου μας.

Η κ. Κατερίνα Μαχαιρίδου εξήγησε στους μαθητές μας τα πάντα που έχουν σχέση με το αίμα, πόσο πολύτιμο είναι για τον οργανισμό μας και μέσα από το κουκλοθέατρο κατάφερε να περάσει στα παιδιά το μήνυμα της αιμοδοσίας, της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία της κ. Μαχαιρίδου, όπως και οι εκπαιδευτικοί των τάξεων από την πολύ όμορφη παρουσίαση όπως επίσης και από τις δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει η κ. Μαχαιρίδου και στις οποίες συμμετείχαν όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κατερίνα Μαχαιρίδου για την πολύτιμη συνεισφορά της στο πρόγραμμα αιμοδοσίας που υλοποιούν οι μεγάλες τάξεις του σχολείου μας με τίτλο "Δίνουμα αίμα ... είναι στο αίμα μας!"