ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Λήξη σχολικού έτους 2015-2016

«Να σ’ αγναντεύω θάλασσα»

Και η φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στη θάλασσα που ετοίμασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας μαζί με τους δασκάλους τους.

Η καλοκαιρινή μας γιορτή που σηματοδότησε και το τέλος της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και αυτό επειδή ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας όλες αυτές τις μέρες οπότε αναγκαστήκαμε να είμαστε λίγο .... εκπρόθεσμοι!!!

Αυτό δεν μας πτόησε καθόλου, όμως, να πραγματοποιήσουμε τη γιορτή μας την οποία οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί με τόσο κόπο προετοίμασαν.

Η αυλή μας γέμισε με πάρα πολύ κόσμο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο άλλωστε, ενώ με την παρουσία του μας τίμησε επίσης, ο Διευθυντής Π.Ε. Καβάλας, κ. Μπαντίκος Κωνσταντίνος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Κάθε τάξη παρουσίασε στους θεατές το δρώμενο που είχε ετοιμάσει με μεγάλη επιτυχία ενώ δεν έλειψε και η συγκίνηση στο κλείσιμο της γιορτής καθώς αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που αποφοίτησαν και φέτος από το σχολείο μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθησαν στη γιορτή μας, συγχαίρουμε τα παιδιά μας που τα πήγαν περίφημα ... και ευχόμαστε πάντα τέτοια!!!

Επίσης, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του.