ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Η εκδρομή που κάθε χρόνο περιμένουμε

Η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας


Την καθιερωμένη ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή μας πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου στην Κεραμωτή Καβάλας και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χρυσούπολης.

Πρώτη μας στάση ήταν το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου, περιηγήθηκαν στην έκθεση, παρακολούθησαν σχετικό ντοκιμαντέρ στην αίθουσα προβολών του Κέντρου και ενημερώθηκαν από το υπεύθυνο προσωπικό για τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής και πόσο σημαντική είναι για την περιοχή αυτή.Φυσικά δεν έλειψε και ο περίπατος στο παρανέστιο δάσος γύρω από το Κέντρο όπου τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τη φύση και τα μυστικά της.
Τέλος, οι υπεύθυνοι του Κέντρου είχαν μια μικρή έκπληξη για τα παιδιά. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και επιδόθηκαν σε ένα κυνήγι θησαυρού για να τεστάρουν τις γνώσεις τους μέσα στο χώρο του Κέντρου. Όλες οι ομάδες τα πήγαν άψογα!
Αποχαιρετήσαμε το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου και επόμενη στάση μας ήταν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χρυσούπολης. Ένας μεγάλος και ασφαλής χώρος ό,τι πρέπει για παιχνίδι και ξεκούραση.
Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας όλη την ώρα ευτυχώς στο τέλος μάς έκανε τη χάρη και κι έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την εκδρομή μας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ελπίζουμε όλοι να πέρασαν καλά, να ευχαριστήθηκαν την εκδρομή μας και να κλείσουμε έτσι με τον πιο όμορφο τρόπο ακόμα μία σχολική χρονιά!