ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ξανά στις επάλξεις!

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2016 - 2017


Το καθιερωμένο μας ραντεβού δώσαμε δάσκαλοι και μαθητές και φέτος τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 όπου τελέστηκε ο προβλεπόμενος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2016 - 2017 χοροστατούντος του Οσιολογιότατου Ιερομόναχου π. Χρυσόστομου.

Με γεμισμένες τις μπαταρίες μας ξαναβρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί πίσω στα θρανία έτοιμοι για νέες εμπειρίες, γνώσεις και εφόδια.
Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε και τους καινούριους μαθητές μας, τα μικρά μας πρωτάκια καθώς επίσης και όσους εγγράφηκαν φέτος στο σχολείο μας.

Στην τελετή Αγιασμού παρευρέθη και ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, κ. Αναστάσιος Τσουρουκίδης, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό από τη θέση του σε όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου εύχεται σε όλους Καλή Δύναμη και Καλή Σχολική Χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.