ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

«Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους»

Φέτος, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, όπως είθισται να συμβαίνει την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, το σχολείο μας αφιέρωσε τη συγκεκριμένη μέρα στον σχολικό αθλητισμό γι' αυτό και οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με σύνθημα "Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός - Δικαίωμα για όλους".

Με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, άλμα εις μήκος και άλλα ατομικά και ομαδικά αθλήματα του στίβου καθώς και προβολή ταινιών και άλλες εικαστικές δημιουργίες γιόρτασε το σχολείο μας τη μέρα αυτή με τη συμμετοχή όλων των μαθητών αποδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη και επιθυμία τους στην άσκηση και στο παιχνίδι.

Η μέρα μοιράστηκε σε δύο χώρους, αρχικά στην αυλή του σχολείου μας και έπειτα στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαιολογικού χώρου Φιλίππων όπου με σύμμαχό μας τον καιρό ολοκληρώσαμε τον εορτασμό της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Νικητές στέφθηκαν φυσικά όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!