ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Ο τοίχος του σχολείου μας...

Άλλη μια προσπάθεια να ομορφύνει το σχολείο μας

Εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει η προσπάθεια να βαφτεί εκ νέου με πολύχρωμα σχέδια το δεξιό τοιχίο του σχολείου μας, όπως μπαίνουμε από την είσοδο της αυλής.

Την προσπάθεια αυτή ανέλαβε η κ. Γεωργαντοπούλου Έφη, την οποία ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά που στηρίζει και βοηθάει το σχολείο μας. Η κ. Γεωργαντοπούλου Έφη έχει προσφέρει και στο παρελθόν τις υπηρεσίες της στο σχολείο μας και συνεχίζει και τώρα, αυτή τη φορά στολίζοντας το τοιχίο που βρίσκεται στην αυλή μας με πολύ όμορφα σχέδια. Μαζί της είναι και τα παιδιά τα οποία βοηθούν στο βάψιμο ακολουθώντας τις οδηγίες της κ. Έφης.

Το σχέδιο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, έχει προχωρήσει όμως στο μεγαλύτερο τμήμα του και απ' ό, τι φαίνεται μέχρι τώρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Το τοιχίο αυτό πριν πολλά χρόνια είχε αναλάβει να ζωγραφίσει ο κ. Κελίδης Κυριάκος (πρώην δάσκαλος του σχολείου μας) μαζί με τους μαθητές του. Είχαν δημιουργήσει πολύ όμορφες ζωγραφιές δίνοντας χρώμα στο σχολείο αλλά δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου οι ζωγραφιές φθάρθηκαν και χρειαζόταν μια επιπλέον ανανέωση.

Γι' αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία να φρεσκάρουμε τον τοίχο, να τον ασβεστώσουμε και έτσι να δημιουργήσουμε έναν καινούριο "καμβά" πάνω στον οποίο θα αποτυπώσουμε τα νέα σχέδια.

Το θέμα στο οποίο καταλήξαμε ήταν διάφορες σκηνές από τη σχολική ζωή των μαθητών μας αποτυπωμένες πάνω σε ένα αφηρημένο και πολύχρωμο φόντο.

Αν και έχει μείνει λίγη δουλειά ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί ωστόσο πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. 

Συνεχίζεται ...