ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη εκπροσώπων του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου

Για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, οι κ.κ. Χρύσα Μελέτη και Αναστασία Μιρλή, εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας, επισκέφθηκαν το σχολείο μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων που ήταν την προηγούμενη ημέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2017.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τους μαθητές μας για το πόσο σημαντικοί είναι οι υγροβιότοποι στη ζωή του ανθρώπου αλλά και για τη διατήρηση της ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη, για τους τρόπους διαχείρισης και αξιοποίησής τους καθώς και να γνωρίσουν τους υγροβιότοπους που είναι κοντά στην περιοχή μας και αποτελούν το Εθνικό Πάρκο Α.Μ.Θ.

Εκτός από το ενημερωτικό υλικό το οποίο παρακολούθησαν οι μαθητές και τη συζήτηση που επακολούθησε, οι μαθητές μας έλαβαν μέρος και σε ένα παιχνίδι δραματοποίησης με σενάριο που «έφτιαξαν» οι ίδιοι και στη συνέχεια το δραματοποίησαν χωρισμένοι σε ομάδες παρουσιάζοντάς το στους υπόλοιπους μαθητές.


Ευχαριστούμε πολύ τις κ.κ. Χρύσα Μελέτη και Αναστασία Μιρλή που επισκέφθηκαν το σχολείο μας και ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.