ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο ενδοσχολικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών

Αξιολόγηση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας σεμινάριο ενδοσχολικής επιμόρφωσης όλων των εκπαιδευτικών της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Καβάλας με θέμα την «Αξιολόγηση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες».


Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε μαζί με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρηνίδων ενώ επιμορφωτές των εκπαιδευτικών ήταν η κ. Σοφία Χατζηνικολάου, Σχολική Σύμβουλος 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Καβάλας, ο κ. Ανανίας Τοζακίδης , Σχολικός Σύμβουλος 8ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Καβάλας, κ. Αθανάσιος Παπαϊώαννου.  

Τα υποθέματα που προσεγγίστηκαν ήταν:
-Πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια μαθησιακών δυσκολιών
-Οι δυνατότητες συμπερίληψης των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
-Μαθησιακές δυσκολίες και τρόποι αντιμετώπισης


Ευχαριστούμε πολύ τους επιμορφωτές του σεμιναρίου, όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς που παρευρέθησαν στο σεμινάριο καθώς επίσης και τον κ. Αναστάσιο Τσουρουκίδη που μας τίμησε με την παρουσία του από το νέο του πλέον πόστο ως Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Καβάλας.