ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Βράβευση εθελοντών από το Δήμο Καβάλας-Let's do it Greece

Δώσαμε κι εμείς το παρόν


Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας βραβεύτηκαν σε μια όμορφη τελετή οι εκατοντάδες εθελοντές, σύλλογοι, συλλογικότητες, οργανώσεις και χορηγοί που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση καθαρισμού Let’s Do It Greece στην Καβάλα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και το δικό μας σχολείο το οποίο βραβεύθηκε για τις δράσεις που ανέλαβε κατά την Εβδομάδα Εθελοντισμού 27/03-31/03/2017 στο πλαίσιο της εθελοντικής περιβαλλοντικής εκστρατείας Lets do it Greece.


Συνολικά βραβεύτηκαν 70 συλλογικότητες, 20 χορηγοί και 9 χορηγοί επικοινωνίας. Τη βράβευση ανέλαβε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής Κορίνα Χιώτη-Πρασά η οποία δήλωσε ότι «η δράση είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν περίπου 1.000 εθελοντές και πολλές συλλογικότητες. Ο δήμος Καβάλας ένωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους για ένα κοινό σκοπό, την αγάπη για το περιβάλλον, τον εθελοντισμό, τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση του δήμου Καβάλας. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να κάνουμε αυτή τη τελετή βράβευσης για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και να συνεχιστεί η συνεργασία δήμου-δημοτών-συλλόγων και εθελοντών ή επιχειρήσεων.»