ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Κλείνοντας τη φετινή χρονιά...

Η καλοκαιρινή μας γιορτή…

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάσαμε τη λήξη της με μια γιορτή αφιερωμένη στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και ο τίτλος της φετινής μας γιορτής ήταν «Τα παιδία παίζει…».

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην αυλή του σχολείου μας με καλεσμένους όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας καθώς επίσης και των επίσημων αρχών της κοινότητάς μας.

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν ανά τάξεις σε διάφορες αθλοπαιδειές αλλά κυρίως διασκέδασαν και γέλασαν μέσα από τα παιχνίδια που τους ετοιμάσαμε. Νικητές όπως πάντα ήταν η συμμετοχή και η χαρά των παιδιών.

Εκτός των άλλων κατά τη διάρκεια της γιορτής έγιναν και βραβεύσεις των μαθητών που συμμετείχαν στα Τμήματα Σκάκι, Ρομποτικής και Μουσικής του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας ενώ κάποιοι μαθητές από το Τμήμα Μουσικής έκαναν και επίδειξη παίζοντας ο καθένας από αυτούς κάποιο μουσικό όργανο.

Συγκινητική στιγμή της γιορτής μας ήταν, όπως κάθε φορά, και ο αποχαιρετισμός των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης που παρουσίασαν ένα χορευτικό και τους δόθηκαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά, δώρο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Φυσικά, δεν έλειψε και το αναμνηστικό βίντεο με διάφορες στιγμές από τη φοίτησή τους στο δημοτικό γεγονός που μας συγκίνησε όλους.

Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Δ/ντής του σχολείου εύχεται στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που μας αποχαιρέτησαν ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο νέο τους ξεκίνημα.

Τέλος, το Β΄1 τμήμα καθώς και οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις παρουσίασαν υλικό από τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Η γιορτή έκλεισε με χορό και τραγούδι από τα Μουσικά Τμήματα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας τα οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για άλλη μια φορά που συνέδραμαν στη γιορτή μας ενώ στο τέλος υπήρχε και μπουφές με εδέσματα που έφεραν γονείς μαθητών του σχολείου.Ευχόμαστε σε όλους ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και εις το επανιδείν.