ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σχολική αυλή:Χώρος αγωγής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Τέλος Α΄ φάσης

Αγαπητοί γονείς,
Η πρώτη φάση του προγράμματος «Σχολική αυλή: Χώρος Αγωγής και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»  που αναλάβαμε σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Φιλίππων για την βελτίωση της σχολικής μας αυλής ολοκληρώθηκε.  Σε αυτό το διάστημα οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, κ. Ζωή , κ. Δανάη και κ. Κατερίνα επιμορφώθηκαν σχετικά με το θέμα από σχετικούς επιστήμονες όπως αρχιτέκτονες και γεωπόνους.






Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Ελένη Αντωνάρα (αρχιτέκτων μηχανικός), την κ. Ευαγγελία Πολύζου (αρχιτέκτων μηχανικός), τον κ.Γιαννάκη Βασίλειο (αρχιτέκτων μηχανικός), τον κ. Θυμάκη Νίκο (γεωπόνος) και φυσικά την κ. Ειρήνη Σιώκη (Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων του Γραφείου μας) για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε ένα τόσο εποικοδομητικό για το σχολείο μας πρόγραμμα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κ.Π.Ε. Φιλίππων για τη ζεστή και άψογη φιλοξενία του, που παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα των σεμιναρίων μάς έκανε να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας.




 Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας απαντώντας στα ερωτηματολόγια που σας αποστείλαμε. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική και ενθαρρυντική και μας έδωσε επιπλέον δύναμη να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ακόμη,  και τους μικρούς μας μαθητές που συμμετείχαν και οι ίδιοι στην πρώτη φάση του προγράμματος απαντώντας με τη σειρά τους σε ερωτηματολόγια και ζωγραφίζοντας την αυλή των ονείρων τους.




Θερμά ευχαριστήρια και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου που απάντησαν και αυτοί στα ερωτηματολόγια που τους μοιράσαμε και που μας στήριξαν σε διάφορα θέματα που προέκυψαν κατά τη φάση αυτή.
Οι απαντήσεις και οι προτάσεις που συλλέχτηκαν κατά τη φάση αυτή από όλους εσάς, επεξεργάστηκαν και όλες ελήφθησαν υπόψη και κατατέθηκαν στους ειδικούς ώστε να προκύψει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός της αυλής.
Το τελικό σχέδιο της αυλής έχει ολοκληρωθεί , οπότε περνάμε στη Β΄ φάση της υλοποίησης που κατά τη γνώμη μας είναι και η πιο απαιτητική.  Θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνω για τις μελλοντικές μας ενέργειες.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μπορέσουμε, τελικά, να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παρεμβάσεις στη σχολική μας αυλή.

                                                                                
                                                                             Ο Διευθυντής και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί