ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Kyklos Radio

Εκπ@ιδευτικό ραδιόφωνο






Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό ραδιόφωνο με την επωνυμία kyklosradio εκπέμπει ένα σύνολο προγραμμάτων εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές απαιτήσεις και αποβλέπουν στην ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις, στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και γενικότερα στη δια βίου μάθηση.
Στόχος της λειτουργίας του είναι η ανοικτή και άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση και τη γνώση, η ανάπτυξη του διαλόγου και του κριτικού για την εκπαίδευση στοχασμού, η προαγωγή της έρευνας και η διαδικτυακή επιμόρφωση.
Εντάσσεται στις δραστηριότητες του επιστημονικού και πολιτιστικού συλλόγου eκπ@ιδευτικός κύκλος, ο οποίος ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προωθεί τη φιλοσοφία της ανοικτής εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης στον ευρύτερο κύκλο των αντικειμένων που συνθέτουν το πεδίο της τυπικής, μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης και παράλληλα αναπτύσσεται ως δράση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, με στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας, την υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, την επικοινωνία, την έκφραση και την αλληλεπίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων, εκπαιδευτικών) και γενικότερα την ανάπτυξη της δια βίου μάθησης.
Το kyklosradio είναι ένα διαδικτυακό μη κερδοσκοπικό ραδιόφωνο, το οποίο εκπέμπει ζωντανά όλο το 24ωρο μέσω της διεύθυνσης www.kyklosradio.gr και η παραγωγή του προγράμματος γίνεται στη βάση του εθελοντισμού. Ως διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός βασίζεται στους κανόνες λειτουργίας που προβλέπονται στις ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας και των κωδίκων δεοντολογίας του Ε.Σ.Ρ.