ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κατεβάστε δωρεάν το Μικρό Πρίγκιπα

Πετάει ελεύθερα στο διαδίκτυο από τον Απρίλιο του 2015

Θεωρείται  βιβλίο για παιδιά, αλλά μάλλον δεν είναι! Ένα παραμύθι που μιλά στην ψυχή μας, ένα μάθημα ζωής για όλους, ένα από τα καλύτερα βιβλία των τελευταίων χρόνων. Οι στόχοι, οι αξίες, τα συναισθήματα και ο ρόλος του κάθε ανθρώπου στη ζωή βρίσκονται στη σκέψη του συγγραφέα που οδηγεί τις λέξεις και τα σκίτσα του.
Τίτλος: Ο Μικρός Πρίγκιπας
Συγγραφέας: Antoine de Saint-Exupéry
ISBN: 978-618-5147-36-5

Συνεργάτες
Εικονογράφηση: Antoine de Saint-Exupéry
Μετάφραση από τα Γαλλικά: Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Επιμέλεια μετάφρασης: Γεωργία Χαραλαμπίδου
Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη  



Σύντομη περίληψη
«Ο Μικρός Πρίγκιπας», με στοιχεία παραμυθιού, μας ταξιδεύει σ’ έναν φανταστικό κόσμο όπου συναντούμε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, σύμβολα και ιδιοφυείς αλληγορίες. Οι στόχοι, οι αξίες, τα συναισθήματα και ο ρόλος του κάθε ανθρώπου στη ζωή βρίσκονται στη σκέψη του συγγραφέα που οδηγεί τις λέξεις και τα σκίτσα του. Ένα αριστούργημα που γεννήθηκε τη δύσκολη εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, επιχειρώντας να δώσει ένα μάθημα ζωής και ανθρωπιάς.

Έχει μεταφραστεί σε 250 γλώσσες και είναι το τρίτο σε πωλήσεις βιβλίο στην παγκόσμια ιστορία, μετά τη Βίβλο και το Κεφάλαιο του Καρλ Μαρξ.
(μέγεθος αρχείου 4,68 MB)

Διαβάστε το σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο:

"Ο Μικρός Πρίγκιπας" σε μορφή audio book