ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εκπαιδευτικά βίντεο για την ανακύκλωση

Προστατεύουμε το σπίτι μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον!

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), εντείνοντας την προσπάθεια ενημέρωσης της νέας γενιάς, ανέπτυξε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αντικείμενο την Ανακύκλωση Συσκευασιών.

Το πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Μέρος του προγράμματος είναι και το εκπαιδευτικό βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΕΕΑΑ στα στοιχεία επικοινωνία που θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.herrco.gr




Eκπαιδευτικό video για την ανακύκλωση, απευθυνόμενο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδιά δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.





Τι σχέση έχουν ο κ. Αδιαφόρογλου, ο Περαβρέχης, η κα. Δεμεμέλη και ο Αμαλάχης με τις... λάμπες; Μάθετε μέσα από μια απολαυστική και όσο και διδακτική ιστορία που δημιουργήθηκε για να μας ευαισθητοποιήσει όλους σχετικά με την ανακύκλωση λαμπτήρων.




Κάποιες φορές οι ήρωες έρχονται σε... μικρό μέγεθος !