ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πασχαλινές δημιουργίες!!!

Μαζί με τα παιδιά από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Καβάλας


Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 είχαμε τη χαρά για ακόμη μια φορά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας μαθητές από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στο πλαίσιο της φιλίας και της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

Οι μαθητές του Θεραπευτηρίου μαζί με τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ξανανταμώθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά και έφτιαξαν όλοι μαζί πασχαλινές δημιουργίες από πηλό. Μαζί με τη βοήθεια των συνοδών του Θεραπευτηρίου αλλά και των μαθητών που φοιτούν εκεί οι μαθητές μας έφτιαξαν με πολύ μεγάλη φαντασία τις πασχαλινές τους κατασκευές .

Η όμορφή μας συνάντηση έκλεισε με κεράσματα και χαλάρωση και ανταλλαγή αναμνηστικών και φυσικά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!!!

Ευχαριστούμε πολλοί όλους τους συνοδούς του Θεραπευτηρίου για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας και ευελπιστούμε ότι θα ξανασυναντηθούμε πάλι στο μέλλον με καινούριες ιδέες!!!