ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τελετή Αγιασμού για το σχολικό έτος 2018-19

Ξανά πίσω στα θρανία…!


Για ακόμη μία φορά το σχολικό κουδούνι χτύπησε σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2018 – 2019 όπου και τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός χοροστατούντος του Οσιολογιότατου Ιερομόναχου π. Χρυσόστομου την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ξαναβρέθηκαν στο προαύλιο του σχολείου μας, όπως επίσης και τα καινούργια μέλη του σχολείου, τα φετινά «πρωτάκια»,  και όλοι μαζί ευχηθήκαμε το καλύτερο  για τη νέα σχολική χρονιά που μας περιμένει.  

Χαιρετισμό στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος  Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών & Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ηλίας Καλανταρίδης ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στην τελετή του Αγιασμού.

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου εύχονται σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας καλή δύναμη, υγεία και αγαστή συνεργασία τη νέα σχολική χρονιά!!!