ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη !!!

Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης



Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του σχολείου μας με εκλεκτούς καλεσμένους, τους μαθητές από το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης.


Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 ήταν η μεγάλη μέρα όπου συναντήθηκαν οι μαθητές των δύο σχολείων για να περάσουν κάποιες πολύ όμορφες ώρες μαζί φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια από πηλό, πίνοντας ζεστή σοκολάτα, χορεύοντας υπό τους ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και τρώγοντας από τα πολύ νόστιμα εδέσματα που είχε ο μπουφές μας!!!
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους γονείς των μαθητών της Ε΄ τάξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας ετοίμασαν πεντανόστιμες λιχουδιές για τον μπουφέ μας κι έτσι σταθήκαμε άξιοι οικοδεσπότες στους καλεσμένους μας.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς θερμά!

Ευχαριστούμε, επίσης, και τους υπεύθυνους συνοδούς των μαθητών του Ιδρυμάτος και ιδιαιτέρως την κ. Στέλλα Ρόκκου για την άψογη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια και καταφέρνουμε να πραγματοποιούμε αυτές τις συναντήσεις που προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα στα παιδιά.

Τέλος, ευχαριστούμε και τις μαμάδες που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στο πάρτυ μας.
Η προσφορά τους ήταν πολύτιμη!