ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο 10ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Εκπαιδευτική Ρομποτική



Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, με την ευγενική συνεισφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, επισκέφθηκαν το Συνεδριακό Κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ» στην Καρβάλη προκειμένου να συμμετάσχουν στο 10ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Πρόκειται για ένα πανελλαδικής εμβέλειας φεστιβάλ νέων τεχνολογιών διάρκειας 9 ημερών, η διοργάνωση του οποίου γίνεται από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας, την Περιφέρεια ΑΠΘ και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΑΜΘ.
Στόχος του φεστιβάλ είναι να προσφέρει ερεθίσματα στους επισκέπτες, να αναδείξει καινοτόμες πρακτικές από τον ελλαδικό χώρο και να προσφέρει τη δυνατότητα σε φοιτητές και μαθητές να παρουσιάσουν τις καινοτόμες τεχνολογικές δημιουργίες τους.

Ελπίζουμε με την επίσκεψη αυτή οι μαθητές μας να μαγεύτηκαν από τα εκθέματα και να αποτελέσει το έναυσμα ώστε να  ασχοληθούν στο μέλλον με αυτόν τον τόσο εξελισσόμενο και πολλά υποσχόμενο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα της ρομποτικής.