ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Αυτό είναι το πιο δύσκολο επάγγελμα του κόσμου

Χωρίς μισθό, προνόμια και ώρα για ύπνο: Αυτή είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο.

Η αγγελία μόνο δελεαστική δεν ακουγόταν. Μία εταιρεία αποφάσισε να αναζητήσει κάποιον για τη θέση του «Διευθυντή Επιχειρήσεων» και περιέγραψε τη θέση ως τη δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο. Κι όμως, 24 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν και πέρασαν από συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη.





Σύμφωνα με την αγγελία, η δουλειά απαιτούσε πάνω από 135 ώρες δουλειάς την εβδομάδα, με τον υπάλληλο να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, μέρα και νύχτα. Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε εκείνα που άκουσαν οι 24 που ενδιαφέρθηκαν για τη θέση.

Οπως πληροφορήθηκαν, θα έπρεπε να έχουν γνώσεις ψυχολογίας, φαρμακευτικής, οικονομικών και μαγειρικής, όπως και να ξέρουν τα βασικά για την τεχνολογία. Επιπλέον, ο υποψήφιος θα έπρεπε να έχει την ικανότητα να στέκεται όρθιος για ώρες, να σηκώνει βάρη και να μπορεί να λειτουργεί με ελάχιστο ή ακόμη και καθόλου ύπνο. Και όλα αυτά, χωρίς μισθό.


Οι υποψήφιοι πέρασαν από συνέντευξη μέσω webcam, όπου ακούγοντας όλα τα παραπάνω, άρχισαν να αναφωνούν «είναι τρελό», «είναι βάναυσο», «είναι απάνθρωπο». Κάπου εκεί, όμως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας τους αποκάλυπτε πως υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που την κάνουν αυτή τη δουλειά, με τους συγκεκριμένους σκληρούς όρους, σε όλο τον κόσμο.

πηγή