ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης


Μόλις δύο χιλιόμετρα χρειάζεται να διανύσει κανείς, ανατολικά της Αλεξανδρούπολης, για να βρεθεί στον Πλατανότοπο του ρέματος Μαΐστρου. Στον «ίσκιο» των πλατάνων, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε 538 τ.μ. με εκθέματα που αναδεικνύουν την πλούσια βιοποικιλότητα του Έβρου σε όλες της τις εκφάνσεις  (γενετική, ειδών, οικοσυστημάτων και τοπίου).  Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον του κοινού παρέχοντας διαδραστικούς τρόπους παρουσίασης των στοιχείων του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής, όπως η Τράπεζα Πληροφοριών, τα πολυθεάματα και οι εφαρμογές των πολυμέσων.
πηγή







Ο ανανεωμένος ιστότοπος είναι πλέον προσβάσιμος για το κοινό στη διεύθυνση www.mfialexpolis.gr . Έτσι μπορεί κανείς να γνωρίσει το μουσείο, να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά και τα ενημερωτικά του προγράμματα καθώς και για τις δράσεις του μουσείου. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις δραστηριότητες του μουσείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.