ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης

Γιορτή της Άνοιξης



Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του σχολείου μας ήταν προσκεκλημένοι στη «Γιορτή της Άνοιξης» που διοργάνωσε το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης.

Μια γιορτή στο πλαίσιο της συναδέλφωσης και της συνεργασίας των δύο σχολείων που διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια με σκοπό τη ευαισθητοποίηση των μαθητών μας πάνω σε θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία καθώς και την κοινωνικοποίηση των παιδιών του θεραπευτηρίου.

Αυτή τη φορά φιλοξενηθήκαμε εμείς στον χώρο του θεραπευτηρίου όπου ο διευθυντής και το προσωπικού του ιδρύματος μας υποδέχθηκαν με μια πολύ ζεστή αγκαλιά ετοιμάζοντας για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκδήλωσης πολύ όμορφα πράγματα.

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του θεραπευτηρίου, ενημερωθήκαμε για τα μαθήματα που γίνονται εκεί, παίξαμε πολλά παιχνίδια όλοι μαζί, συμμετείχαμε σε δράσεις που είχαν ετοιμάσει για εμάς, κεραστήκαμε νόστιμα εδέσματα και φυσικά χορέψαμε και διασκεδάσαμε με σύμμαχό μας τον καλό καιρό κι έτσι υποδεχθήκαμε όλοι μαζί την άνοιξη!!!

Ευχαριστούμε τον διευθυντή, κ. Σταύρο Γιαννουλίδη, την κ. Στέλλα Ρόκκου καθώς και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό του θεραπευτηρίου για την πολύ όμορφη φιλοξενία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα συνεργαστούμε πάλι σε κάτι καινούριο που θα ετοιμάσουμε.