ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Comenius Regio

I hear what you feel – Ακούω τι νιώθεις

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Regio
"Οι ΤΠΕ και η μέθοδος - project στην εκπαίδευση: Πολιτικές, Πρακτικές και Ανταλλαγή Γνώσης μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (Ελλάδα) και της Επαρχιακής Διεύθυνσης Εθνικής Εκπαίδευσης Τραπεζούντας (Τουρκία)"  
πραγματοποιήθηκε πρόσκληση κατάθεσης καλών πρακτικών προς τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης προκειμένου να διερευνηθεί η χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) για εκπαιδευτικούς σκοπούς και η εφαρμογή της μεθόδου Project στη σχολική πράξη στις δύο περιφέρειες: Ανατ. Μακεδονία - Θράκη και Τραπεζούντα. 
Ένας από τους στόχους του Προγράμματος ήταν η συλλογή Καλών Πρακτικών, οι οποίες θα δημοσιοποιούνταν, προκειμένου να υπάρξουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την εκπαιδευτική κοινότητα. 
Η κ. Ζωή Ιορδανίδου, εκπαιδευτικός του σχολείου μας, συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα καταθέτοντας Καλή Πρακτική Σεναρίου Διδασκαλίας του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων. 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε στη Β΄ τάξη του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2012 - 2013 με τίτλο "Ακούω τι νιώθεις" ("I hear what you feel).

Την Καλή Πρακτική - Σενάριο Διδασκαλίας της κ. Ζωής Ιορδανίδου μπορείτε να τη βρείτε:

Συγχαρητήρια στη συνάδελφο!