ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήριο ενημερωτικό σημείωμα

Ενημέρωση Γονέων- Σχολική αυλή


Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που παρευρέθηκαν στη συνάντηση που είχαμε προγραμματίσει την περασμένη Τετάρτη σχετικά με τη σχολική μας αυλή, καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν. 


Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα των εκπαιδευτικών που έχει αναλάβει το σχεδιασμό της αυλής μαζί με το Διευθυντή, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00,  θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καβάλας στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας στο πλαίσιο ημερίδας που έχει συνδιοργανώσει το Κ.Π.Ε. Φιλίππων σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Καβάλας και το Δήμο Καβάλας .

Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια από το Δήμο για τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για την αναβάθμιση της αυλής μας.
Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο: 
18:00-18:30
Παρουσίαση της δράσης, Ελένη Αντωνάρα, ΚΠΕ Φιλίππων
18:30-20:00
Παρουσίαση των εργασιών από εκπροσώπους των παρακάτω σχολείων: 22ο  Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καβάλας, 25ο Νηπιαγωγείο Καβάλας, 20ο Νηπιαγωγείο Καβάλας, ΔΣ Ζυγού, 24ο ΔΣ Καβάλας, 2ο ΔΣ Κρηνίδων

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και να παρακολουθήσουν την ημερίδα.  
Τέλος,για οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες χρειαστεί να γίνουν για τη διαμόρφωση της αυλής που απαιτούν και τη δική σας συμμετοχή θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε.


Ο Διευθυντής και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί