ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παιδικό ραδιόφωνο στο διαδίκτυο


"I feel kid"




Με σύνθημα “ελάτε να ακούσουμε αυτό που θέλουν τα παιδιά”, ο παιδικός ραδιοφωνικός σταθμός iFeelKid παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα, τους συνεργάτες και τις δράσεις του. 

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και πάνω απ' όλα γονείς, ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν ένα ραδιόφωνο που εκπέμπει από το Ίντερνετ και καλύπτει πλήρως όσα θέλουν οι γονείς να ακούσουν, αλλά και τα παιδιά, όπως επισήμανε σε σημερινή παρουσίαση στον “Ιανό” ο διευθυντής του iFeelKid, Κωνσταντίνος Ρόμπορας. Και τόνισε: “Είναι ένα παιδικό ραδιόφωνο με όραμα, ποιότητα και στόχους. Ένα παιδικό ραδιόφωνο με μουσική, παραμύθια, ψυχαγωγία και ενημέρωση”.

Εκπομπή στον ifeelkid αναλαμβάνουν η Ράνια Θρασκιά, η οποία θα καλεί εξειδικευμένους καλεσμένους και θα συζητούν διάφορα θέματα, από ψυχολογία έως και ιατρική, όπως είπε η ίδια, αλλά με κατανοητό τρόπο «Αυστηρώς Κατάλληλο» και για τα παιδιά, όπως θα είναι ο τίτλος. 

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, όπως είπε θα κάνει ειδική εκπομπή με τίτλο ''Γύρω γύρω μες στην πόλη" για το παιδικό θέατρο και τις παραστάσεις που μπορούν να δουν τα παιδιά, ενώ, συνομιλώντας με τους καλεσμένους, θα δίνει μία συνολικότερη εικόνα της παράστασης. 

Εκπομπές θα κάνουν, επίσης, η Ναταλία Δραγούμη, η Νόνη Δούνια και ο Γιώργος Χρανιώτης, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ιδέα του παιδικού ραδιοφώνου. Eκπομπή θα έχει και η ηθοποιός Τζένη Μπότση. 

Ο iFeelKid είναι ένα παιδικό ραδιόφωνο, με non stop μουσική και παιδικά παραμύθια, καθημερινό πρόγραμμα με ζώνες προσαρμοσμένες στην τυπική ημερήσια παιδική διαβίωση, παραμύθια για παιδιά από 3-10 ετών, παιχνίδια γνώσεων και περιπέτειας ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές για παιδιά και γονείς και αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με συμμετοχή όλης της οικογένειας. 

Επίσης, ο iFeelKid έχει παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων θεατρικές παραστάσεις ή θα δούμε, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προτάσεις για ταξίδια και διακοπές σε προορισμούς με υποδομές για παιδικές δραστηριότητες καθώς και διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων για βιβλία, θεάματα, δραστηριότητες, και προσφορές για ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Για να μεταφερθείτε στο ραδιόφωνο πατήστε ΕΔΩ

πηγή