ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Σελίδες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η παρουσία του σχολείου μας στην ημερίδα του Κ.Π.Ε. Φιλίππων

Σχολική αυλή: Χώρος Αγωγής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης


Η παρουσία του σχολείου μας στην ημερίδα που οργάνωσε το Κ.Π.Ε. Φιλίππων σχετικά με την αναβάθμιση της σχολικής αυλής.


Την Τετάρτη  5 Φεβρουαρίου 2014, η ομάδα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας που έχει αναλάβει την υλοποίηση για την αναβάθμιση της σχολικής αυλής ,παρερεύθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και  παρουσίασε  τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων που μοιράστηκαν σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, τις ανάγκες που έχει το σχολείο,  το σχέδιο της νέας μας αυλής καθώς και τις προτάσεις μας  για τη βελτίωσή της.  Στην ημερίδα  παρίστατο εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Καβάλας, ο προϊστάμενος της  Π/βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, κ. Κουράκος Γεώργιος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς  επίσης και εκπαιδευτικοί άλλων σχολείων που συμμετείχαν  στο πρόγραμμα που οργάνωσε το  Κ.Π.Ε. Φιλίππων.









Η ανταπόκριση και η συμβολή του Δήμου Καβάλας, όπως αποδείχθηκε από τις μέχρι τώρα εργασίες που έχουν γίνει, ήταν άμεση και σημαντική γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τον κ. Κυριάκο Σταυρίδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας, για το συνεχές ενδιαφέρον και την έντονη παρουσία του στο χώρο του σχολείου μας.
    Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους γονείς που βοήθησαν μέχρι τώρα στις εργασίες για τη βελτίωση της αυλής μας και προσωπικώς τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τα μέλη του,  κ. Θεοδόσιο Μυλωνίδη, κ. Αθανάσιο Σπυριδάκη και κ. Μιχάλη Μελεκίδη που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας και δίνουν δυναμικό παρόν κάθε φορά στις ανάγκες του σχολείου μας.